söndag 29 maj 2011

lydnad och utställning.

hurra!!! jag och alva tog hem vårt första 1a pris i lydnadsklass 1 idag i växjö :) 167 poäng blev det, nollade tyvärr läggandet, men det räckte till en 2a placering av ca 12 starter :) hade en fin hejarklack också! tack för att ni kom och kollade! sen blev eskil BIR med HP och sedan BIS-4, alva blev BIG men åkte tyvärr ut i BIS-finalen... vilken dag! :)

Lydnaden:

Domare: Lotta Asp

Platsliggande: 10
Tandvisning: 10
Linförighet: 9 - pendar ngt i position
Läggande: 0 - lägger sig ej
Inkallande: 9.5 - avslut
Ställande: 8.5 - flera steg
Apportering: 10
Hopp över hinder: 9 - avslut, dk huvud
Helhetsintryck: 9 - trevligt ekipage

Summa: 167 poäng
1:a pris
Placering: 2 av 12

Läggandet får jag skylla mig själv för eftersom jag inte fick med mig henne riktigt i starten och hon var lite disträ så jag tror inte hon lyssnade på vad jag sa i överhuvud taget. Det som brukar vara hennes bästa moment, lite synd att det failade. Men, men... Hon klarade platsen och det är jag riktigt glad över! Hon la till och med ner huvudet som vi har tränat :)


Utställningen:

Eskil:

Domare: Hanne Winninge

Valp 4-6 månader

Maskulin hanvalp m fina proportioner. Bra bett. Vackra mörka ögon särskilt m hänsyn tagen till pälsfärgen. Stark hals och rygg. Raka ben och tassar. Aningen slarviga öron. Rör sig trevligt. Bra päls för åldern.

BIR med HP, BIS 4

Alva:

Domare: Hanne Winninge

Öppenklass

Tilltalande i typ, storlek och könsprägel. Uttrycksfulla, nötbruna ögon m underbara öron som ger pricken över i:et. Vacker hals. Starkt vinklad fram och bak. Utmärkt rygg och svanssättning. Visas i riktig, korrekt päls med utmärkt färg och pigment. Prima kondition. Utmärkt visad.

BIR med HP, BIG 1

Fick med oss massa fina priser, pokaler och rosetter också, ska försöka ta bild på det senare :)

Har varit en riktig toppendag, trots STOR nervositet! Tack finaste för att du följer med och hjälper till med allt :) Hade inte fixat det utan dig!

1 kommentar: