måndag 31 januari 2011

tjockis.

upptäckte precis att alva har gått upp ett helt kilo sen vi kom hem från tyskland. :) det behövde hon verkligen. märks att hon äter mer när vi tränar!

5 kommentarer:

  1. Får jag fråga hur mycket hon väger?
    Jag har själv en japansk spets, och tror nog att hon börjar väga för mycket...pga all mat som min mamma ger henne när hon är dagmatte år henne :-/

    SvaraRadera
  2. Hon väger 7,5 nu och det tycker jag är alldeles lagom :) Vad väger din då? Och hur gammal är hon?

    SvaraRadera
  3. Daisy väger då lika mycket som Alva. Skönt att höra :) Dock sa veterinären när vi var där sist att hon vägde för mkt och då vägde hon 6,8 kg. Hon är 1 och ett halvt år. Hur gammal är Alva?

    SvaraRadera
  4. Aah, ok. Men hur hög är hon i mankhöjd? Alva är 2 år och 34cm hög. Hon äter oftast jättedåligt och jag är förvånad att hon lyckas hålla sin vikt såpass ändå... Men hon skulle kunna väga 8 kg utan att vara för tjock också. Iofs så är det en hel del muskler efter dragträningen nu också :)

    SvaraRadera
  5. Hon är ca 32 cm hög. Daisy åt väldigt dåligt förut, tills vi bytte foder. Dock så åt hon inte så värst då heller, men hon har blivit mycket bättre på det de senaste månaderna :-) Vad ger ni Alva för mat? Daisy får Arion torrfoder. Ja, det lär säkert vara mycket muskler då.

    SvaraRadera